------------------------------------------
▶▶▶▶ INFINITE HERO : 3D Idle RPG ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ INFINITE HERO : 3D Idle RPG IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ kode za neskončen vir ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ INFINITE HERO : 3D Idle RPG 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Symulacyjne ycqINFINITE HERO : 3D Idle RPG Simulyasiya bhvuProsim za nagrade
Sploh ne morem igrati. Napaka SDK lol
Zelo slaba sprostitev. Igra je polna hroščev, goljufajoči boti so povsod po tej igri, vendar ne vem zakaj. V tej igri ni nič. To nikoli ne bi smelo priti v Play Store. Ne izgubljajte časa.
Hiter tempo, pošasti je enostavno ubiti
Nova igra potrebuje več učinkov, a dobra
Daj čas, a zaenkrat mine. Nizka stabilnost, napol prevedeno.
Nagrade brez povezave ne delujejo, pojdite v zbiranje, vendar nagrade ne prejmete
Ena najboljših iger v prostem teku, ki sem jih igral, mislim, da bi bil boljši, če bi imel seznam prijateljev, ki ti sporoča, kdo je na spletu ali kako dolgo je bil izključen, morda v iskanju prijateljev celo cehovski sistem, ki ga vidim, da deluje tukaj na splošno, čeprav je igra zelo zabavna in zasvojenost.
Kung hilig mo ay rpg na idle predlagal ko to pang palipas oras haahaha
Izjemna zabavna igra. Všeč mi je sistem razvrščanja. Prosimo, posodobite pri zvezah in svetovnih šefih, da bo bolj zanimivo. V načinu brez povezave ne zaslužimo ničesar, nesmiselno je.
ne morem zagnati
Piše, da ni bilo mogoče naložiti podatkov za obračun ali kaj podobnega? Nato se zruši
Oglejte si oglas za 30-minutni ljubitelj hitrosti in vse, kar naredite, je samo gledanje. Lv 900 z orožjem 20 lv je dosegel 11-13, preden preprosto ne more priti naprej.
Dobro 👍.
😕
Potrebuje veliko stvari, od ustvarjanja vašega lika do orožja itd., dodajanja veščin, čarobnih ali nič čarobnih, hišnim ljubljenčkom in podobno.
Ta igra se začne igrati sama, brez vadnice ali česar koli drugega. Velik del besedila je tudi v kitajščini ali ni preveden v angleščino. nič ne priporočam.
Upam, da popraviš sistem rangiranja plz
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simulation iajyNajbolj dolgočasna igra na svetu.
Igra Solid Idle AFK. Ni neverjetno, ampak dobro preživeti čase. Nagrade brez povezave delujejo v redu. Včasih morate shraniti ročno, izgubil sem nekaj minut časa predvajanja, ker nisem shranil, preden sem šel brez povezave.
Všeč mi je mehanika igre. Stopnja padca iz skrinji se zdi ekstremna ...
Igra zelo potrebuje prevod! Nagrade brez povezave ne delujejo. Lahko bi imela tudi kakšno vadnico. Krivulja učenja ni preveč strma, a vseeno.
Ni lepo
Koykot
Zabavna igra v prostem teku
Neverjetne igre!
Samo še ena igra z VIP sistemom. Vsaka igra z VIP je zasnovana samo za hitro zaslužek, preden ta izgine.
Zabavna igra, vendar so uslužbenci tako nesramni, kot da če nimaš barve imena te kličejo po imenu in te ne poslušajo
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simulácie xkiNajbolj dolgočasna igra vseh časov.
Veliko upanja
čudno
<a href=""></a>
Precej dobro
Lepa igra
Zabavna igra potrebuje nekaj korakov, potrebuje odprto vse za škatle, boljši sistem PvP arena nikoli ne posodablja statistike ljudi
igra waa goid.. zabavna in izstopna, še posebej, ko lahko vidite nov artikel, ki ga opremite.. ampak težava pri spletnem nakupu.. nisem prejel svojega... že pošiljam vstopnico za to, prosim, popravite čim prej..
Zahtevajte vse skrinje Naredite več ječ, nalog, Naredite trajno odstranitev oglasov, samodejni zahtevek za skrinjo in buff. Povečajte plen v prsih in povečajte stopnjo izpadanja lastnosti, da postanete uporabni. Naj bodo minioni koristni
Igra v prostem teku. Fyi To je korejska igra, ne kitajska, za tiste, ki ne vidijo razlike. Jaz niti ne razumem nobenih azijskih jezikov, vsaj vem, kateri jezik je.
Prislužim si žeton in obožujem to igro haha
Zaenkrat zanimiva igra.
Najbolj dolgočasna igra v prostem teku vseh časov, brez spretnosti ali prilagajanja, samo običajen udarec ves dan
V redu je. Treba ga je prevesti in se začne brez vadnice. zdi se zelo linearno in zdi se, da zgodba ni samo napredovanje.