------------------------------------------
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ odblokować (więcej złota) ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Birdpapa - Bubble Crush 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Irytujące reklamy cały czas, nawet w połowie poziomu 🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡
Za dużo reklam.....zbieranie puzzli wydłuża się wraz ze wzrostem poziomu, co jest bardzo irytujące.....
Birdpapa™️ - Bubble Crush APK na Android
bardzo fajna gra
Śmieszna bardzo wciągająca, super
Nudne i nieprawdziwe. To samo poziom po poziomie. nie ma takich gier, jakie pokazujesz w swoich reklamach, takich jak wyrównywanie dwóch stron pręta itp. To jest to samo poziom po poziomie i uważam to za nudne
Birdpapa - Bubble Crush Fritidsspill tatZa dużo reklam pomiędzy
Czy nagle osiągnął poziom 4237? Mam tyle piłek do wystrzelenia z zaledwie 5 piłeczkami, aby je wystrzelić? Gra do tej pory była fantastyczna. Nigdy nie wystawiam oceny, dopóki nie uznam, że dotarłem do połowy i dałbym ci 5 gwiazdek. Teraz daję ci 1 gwiazdkę, ponieważ dajesz mi niemożliwe do przejścia przez poziom 4237 z 30-sekundowym filmem co 5 piłek! Powodzenia w utrzymaniu graczy i cieszę się, że nie będę jednym z nich!😉
Jest tak wiele reklam
Za dużo upietdliwych reklam.
Nie lubię reklam i kontynuuj grę z reklamą Distarb
Fajna gra ale dlaczego nie ma puzli po 1300 scenie
Reklama pokazała 3-d bubble bubble, które wyglądały fajnie, ale sama gra jest standardowa 2-d. Bardzo rozczarowujący. Mimo to sterowanie jest ładne, więc dostaje za to dodatkową gwiazdkę.
Birdpapa - Bubble Crush Jednoduché hry lkjmBirdpapa-泡泡粉碎 休閒 unopPobierz Birdpapa - Bubble Crush 52.0 od tomlovegame na Androida za 0 PLN, Najlepsza zabawa przy strzelaniu do kolorowych bąbelków.
Gra super, ale na każdym poziomie zdobywanie dodatków jest najgorsze
Relaksująca gra, oczywiście to pewnego poziomu
Nie pobieraj go Marnowanie czasu Za dużo dodawaj, dodawaj po każdym poziomie.
Gra, którą pokazują i ta, którą pobierasz, jest inna.
Birdpapa - Bubble Crush Казуални wywKick the Buddy แอ็กชัน vbuwZabawna gra, ale droga do wielu reklam i kliknięć między każdym poziomem
Gra na odpady jest jak strzelanie do bąbelków ... ale pokazywanie czegoś innego jest ad
reklamy tak wiele reklam. przed reklamą poziomu, po reklamie poziomu, chcesz coś zrobić w reklamie gry. odinstalował się szybciej, niż zajęło mi to, aby go zainstalować.
Pobierz Birdpapa™️ - Bubble Crush 46.0 od Fun Free Fun na Androida za 0 PLN, Wyeliminuj kolorowe kulki z ptakami z gry „Angry Birds”
Birdpapa - Bubble Crush APK 52.0 Pobierz dla Androida - game ...
Birdpapa - Бульбашка Інше ebrNie mogę!!!! Jezu reklamy. Co za cholera
Brak możliwości wygranej w pewnym momencie.
Odinstalowałem grę po 2 dniach. Poziomy są tak proste, że granie nie ma sensu. Jak zwykle najgorsze. ZA DUŻO REKLAM.
Tylko 3 gwiazdki, ponieważ jest tam puszka dodatków i nie jest to obraz typu 3d na dodaniu, to jak każda inna gra bubble pop.
Świetna gra, ale reklamy są nieodpowiednie seksualnie, więc odinstalowuję.
Grafika reklamowa tej gry jest zupełnie inna niż rzeczywista rozgrywka.
Wizualnie śliczna gra , ciekawe lvl , jednym słowem fajna
Super wszystkim wszystkim grali, przemiałam, nawet polecam Birpa