------------------------------------------
▶▶▶▶ The Matching Dead ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ The Matching Dead IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ atbloķēt (palielināt naudu) ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ The Matching Dead 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Spēle man pat vairs neļaus pieteikties. Neatkarīgi no wifi vai 5g, tas vienkārši nepārtraukti tiek ielādēts. Vairāki alianses locekļi ar vienu un to pašu problēmu.
Lejupielādēts tikai, lai atstātu atsauksmi. Reklāmā ir redzams, ka spēlei ir 5 zvaigznes, lejupielādēju un ieraudzīju, ka patiesībā ir tikai 4,2 zvaigznes, jā, es ienīstu melus. Nācās atstāt 1 zvaigznīti, jo tas neļāva man atstāt nulli.
Patiesi patīk šī stila spēle, bet jāsaka, kas notiek ar visām kļūmēm, manis izgrūšanu un pastāvīgu sasalšanu no pašas pirmās dienas, kad sāku to spēlēt, pazuda ēkas, karš nebija sācies un strādāju nevienam no manas grupas biedriem pagājušajā nedēļas nogalē. un tagad šonakt dažu minūšu laikā atkal un atkal un atkal tika izslēgts no spēles. Šī pēdējā problēma ir nomākta.
Izmantojiet, lai to visu laiku atskaņotu tālrunī s20, tagad ar s21 ultra tas viss avarē pirms ielādes
Nevar pieteikties spēlē. Tur bija rakstīts, ka jāpiesakās, bet tas mani izsit.
Džonatans Grīns UN DŽULJĀNS UN DŽEREMIJS UN Džozefs un DEANDRS
Highlands, Deep Waters RPG zdjĻoti jautri
Forši shidd!
Es vienmēr esmu gribējis spēlēt zombiju un mirušus cilvēkus, tāpēc tas ir izcili jautri 🎮 līdz ▶️
Pārāk daudz runāt, nepietiekami spēlēt. Apmācība ēda manu pacietību. Varbūt der citiem. Nav domāts man. Nepagāja 5 minūtes.
Izlabojiet savus trūkumus! Veselības bārs šajā spēlē ir bezvērtīgs. Pēc tam jūs iegādājaties sākuma komplektu par 4,99 $ un saņemat to pašu 3* zilo tēlu (manuprāt, Bobiju) 3 reizes pēc kārtas... grasāties pamest šo spēli, lai gan šīs stila spēles ir manas iecienītākās.
Tam ir 1 zvaigzne, jo varoņi ir jauki. Tomēr ir daudz kļūmju, spēlētāji nevar pieteikties, neatbalsta ne Karma, ne 37 spēles. Spēle varētu būt jautra, bet ne ar pašreizējām problēmām. Pat spēļu Discord kanālā nav atbalsta. Spēlētāji cenšas viens otram palīdzēt, bet no izstrādātājiem nekā. Ja jums patīk izmest savu naudu un būt neapmierinātam, šī ir spēle jums.
The Matching Dead Geduldsspiele pfnMan bija ļoooooti jautri
Jauki, smieklīgi, saistoši. man tas patīk!
Būsim godīgi, progresa temps ir ļoti .. ļoti lēns, pat ēku modernizācija ir sāpīgi lēna, tāpēc ir viegli ļoti ātri zaudēt interesi par šīs spēles spēlēšanu. Kļūst skaidrs, ka naudas tērēšana ir vienīgais veids, kā iegūt pusceļā pienācīgu komandu un pat tad tai trūkst dzīvības. Galu galā tas ir mīlīgs un neoriģināls, taču izmēģiniet to pats un izsakiet viedokli, tas ir tikai mans viedoklis.
Absolūti nekāda atbalsta no uzņēmuma. Nē, paldies, ja ir spēles, kas to nodrošina.
Tātad tā
Spēlē bija nopietnas problēmas ar gandrīz visu. Es neiesaku. Atbalsta atbildes bija vispārīgas, un problēmas netika novērstas, lai gan es gaidīju dažas nedēļas. 🙄
The Matching Dead Teka-teki frzFaktiskā spēle būtu lieliska, ja tā pastāvīgi strādātu. Tomēr es regulāri nevaru pat spēlēt. Atbalsts norāda uz tīkla problēmu, taču tā nav problēma. Man ir 5G savienojums, un tas ir neticami kaitinoši. Esmu aktīvā aliansē un paredzu, ka kādu no šīm dienām tikšu izraidīts, jo nevarēšu pieteikties un palīdzēt saviem komandas biedriem.
The Matching Dead معمایی sfuŠī spēle ir joks. P2win , VIP sistēma. Per-reģistra dāvana nav nekas labs enerģijas sistēma ir tik stulba. Un izsaukšana ir tik slikta, ka jūs saņemat 1-2* katru mēģinājumu. Nelejupielādējiet šo spēli
Ļoti jautra stratēģijas lomu spēle puzzle šausmu spēle.
Spēlēju apmēram 20 minūtes savā tālrunī un nācās divas reizes restartēt, jo spēle sastinga, mēģinot kaut ko savākt.
Spēlē ir daudz varoņu, lai es varētu izstrādāt daudzveidīgus un stratēģiskus spēles stilus. Es domāju, ka tas piešķir vairāk dziļuma trīs maču cīņai, kas padara spēli labāku nekā vienkāršas 3 spēles.
Man patīk grafika, bet, es neplānoju šo spēli, jo man riebjas ēku celtniecība. Vai izstrādātāji var izveidot citu spēli bez šīs sistēmas? Nezināju, kā citādi jums to nosūtīt. Tāpēc paldies par ātro atbildi jau iepriekš!
Patiesībā gluži kā spēle, daudz dažādu spēles režīmu, bet... resursu vākšanas līdzsvars ir ļoti slikts. Metāla ražošana ir ļoti lēna, taču lielākajai daļai jauninājumu ir nepieciešams metāls. Ja atlikums tiktu mainīts, es to novērtētu augstāk. Kā tas ir, tomēr, pārāk daudz slīpēšanas
Spēle nolaupa jūs aklu... avarē, ja saņemat zvanu... zaudējat cīņu, kurā bijāt, un jāgaida bezdievīgi laiki, lai atjaunotu nepieciešamos priekšmetus... nemaz nerunājot par to, ja pazūd internets.... līmeņi avarējumi atkal zaudē visu... es to saņēmu tikai, lai iegūtu vienumus savai pumpuru fermai, un nevarēju progresēt, lai tos iegūtu, jo kaut kas prasīgs tīkls ir slikts, ja tam vajadzētu būt galvenokārt vietējam.... citas spēles, piemēram, evony vai battlecamp ar vispārēju reskin...
Es ienīstu to pārtraukt viņu atbalstam, taču lietotne ir bojāta un šķiet, ka tā avarē gandrīz katram. Spēle ir patīkama, un atbalsts atbildēja ātri, taču viņi jautāja, vai esmu mēģinājis atinstalētāju.
Jauka spēle, ļoti jautra un aizraujoša
Es nevaru iekļūt, un mana alianse ir top 20 alianse, kas mani izsitīs pēc dažu cīņu izlaišanas. Un es nevēlos, lai tas notiktu.
Bumbas spēle lieliska
Tas ir jautri, bet es vēlos, lai varētu atsākt spēli. Es palaidu garām uzdevumu. Esmu mēģinājis daudzas reizes, bet neatkarīgi no tā, ko es daru, tas atgriežas. Ja ir veids, kā restartēt, lūdzu, dariet man zināmu.
The Matching Dead Пъзели lkpwThe Matching Dead Puzzle ekxŽēl, ka viņiem vienkārši ir tik ilgi, lai to sasniegtu, taču jūs varētu domāt, ka viņi vēlas, lai jūs turpinātu spēlēt un instalēt vienu zvaigzni
Jautra spēle, taču, tāpat kā vairums mantkārīgo spēļu veidotāju, jūs nevarat panākt ievērojamu progresu, ja netērējat reālu naudu. Žēl, ka viņi neapzinās, ka varētu nopelnīt vairāk naudas (ilgtermiņā), ja atvieglotu spēles gaitu. Kā parasti, viņi vēlas ātri saņemt naudu.
Laba spēle, bet kā palielināt ieroču līmeni
Jālabo ne tikai teksta problēmas, bet zombiji izskatās kā smurfi, padara tos bālus vai kaut ko tādu, nevis izskatās pēc milzīga izmēra smurfiem
Sākotnējā spēle bija jauka, izaicinoša un jautra, līdz spēle iesaldēja atjauninājumam. Tagad tas vispār nedarbojas.